picture
baner baner baner

Welkom, Hoşgeldiniz

Dilaver Göktaş geeft naast zijn hoofdinstrument de Saz en de Bağlama ook lessen in Gitaar, Ud en Darbuka. Hij schrijft methodiekboeken en geeft soloconcerten.

Muzieklessen

picture

Dilaver Göktaş geeft naast zijn hoofdinstrument de Saz en de Bağlama ook lessen in Gitaar, Ud en Darbuka o.a. bij CKE in Eindhoven, MDM Vught en Factorium in Tilburg. Al deze instrumenten leer je spelen aan de hand van Turkse muziek. In zijn lessen gebruikt hij de methodieken die hij zelf heeft ontwikkeld voor deze instrumenten.

Lesboeken

picture

Dilaver Göktaş heeft lesboeken geschreven voor saz, bağlama, darbuka, ud en gitaar. Deze boeken zijn voorzien van CD en verkrijgbaar in het Nederlands en in het Turks..

Concerten

picture

Soloconcerten - muziek uit Anatolië met Saz & Zang.
Terug naar de roots, puur de saz en de zang zoals het ooit begonnen is.
Een afwisselend programma met prachtige liederen uit diverse streken van Turkije in de vele stijlen uit de volksmuziek. Je kunt rekenen op virtuoos sazspel waarbij de diverse afmetingen saz de revue passeren. Eenmanswerk dat zeker niet eentonig is.

Biografie

picture


Dilaver Göktaş is in Turkije geboren en woont vanaf zijn veertiende in Nederland. Hij speelt van kinds af aan het bekendste Turkse snaarinstrument de saz en hij zingt Turkse liedjes. Naast saz speelt hij ook ud, gitaar en darbuka.

Dilaver heeft veel podiumervaring. Momenteel geeft hij voornamelijk solo optredens.

Op de bovengenoemde instrumenten geeft hij les o.a. bij CKE in Eindhoven, MDM Vught en Factorium in Tilburg. In zijn lessen gebruikt hij de methodieken die hij zelf heeft ontwikkeld voor al deze instrumenten. Alle boeken zijn voorzien van CD en verkrijgbaar in het Nederlands en in het Turks.Muziek


Deel deze pagina met je vrienden